• "Neem jouw eigen numer op"
  • "Tijdens actie, krijg je het clipje gratis!"
  • "Je eigen nummer opnemen"
  • "Maak snel een afspraak!"


Voor slechts €25,- neem jij al een demo op -in onze studio in Zutphen- voor je geliefde, je familie, je vrienden of natuurlijk voor jezelf! Je kunt je orkestband vooraf mailen of op usb-stick meenemen. Je oefent eerst een keer, waarna de track (meestal) in twee keer opgenomen zal worden. De prijs is inclusief opname, mixen, masteren en een kop koffie of thee! Genoeg reden om snel eens langs te komen! Je kunt eventueel de tekst mailen -in kladblok- zodat deze voor jou op een monitor zichtbaar zal zijn, als je staat te zingen. Lekker makkelijk dus! Wij werken met vooraanstaande merken als Røde en Steinberg om een zo goed mogelijk product te kunnen leveren.


Wil je ook een demo opnemen? Mail ons dan voor het maken van een afspraak.

* Voor €10,- extra laten we ook een camera jouw kunsten opnemen en krijg je hiervan een clipje met jouw opgenomen nummer. Leuk voor youtube en facebook! Bedragen dienen vooraf voldaan te worden. Binnen een week is jouw product klaar! Soms hebben we een actie en is het opnemen en bewerken van jouw clipje gratis!

TIPS
* Zorg voor een kwalitatief goede orkestband. We bewerken de orkstband meestal tot het beste resultaat, maar een slechte band, blijft doorgaans een slechte band en dat is zonde van je zang!

* Zorg voor ontspanning voor je een song opnemen gaat. Ga dus niet de avond ervoor lekker stappen maar zorg voor rust.

* Zorg dat je de tekst kent. Al hebben we een monitor waarop je de tekst kunt lezen, komt het veel natuurlijker over als je het 'uit je hoofd' zingen kunt.

* Controleer de tekst. Controleren van de tekst voorkomt dat je in de studio voor verrassingen komt te staan.

* Oefen eerst. Oefen je nummer goed, zodat je weet wat je bereik is en wat je in de studio kunt.

* Kies een goed nummer. Kies een nummer dat je graag zingt, maar ook dat bij je past. Een nummer dat op dit moment populair is, wil nog niet zeggen dat jij dat nummer ook goed kunt zingen. Elke stem is immers anders.

* Beluister de orkestband. Beluister de band nauwkeurig. Het kan namelijk zijn dat de backing vocals, niet bij jouw stem passen. Dan kan het al snel 'irritant/storend' gaan worden.

* Indien je band geen backing vocals bevat, kun je deze zelf inzingen. Het is dan wel noodzakelijk dat je 'een tweede stem' zingen kunt. (lager en hoger op dezelfde timing)

* Wij nemen je zang altijd 'droog' op. Het voordeel hiervan is, dat we je stem altijd kunnen (na)bewerken. Een echo tijdens je opname, blijft immers altijd diezelfde echo.

* Kom langs en laat ons zien wat je kunt, dan laten wij je zien wat wij kunnen.Heb jij talent? Voor echte talenten heb ik een kast vol met nummers liggen. Er zit vast wat passends voor je tussen! Heb je talent en altijd al een 'eigen' song willen opnemen? Mail ons gerust voor het maken van een afspraak. Vermeld in de mail je gegevens en mail tevens een demo (of link waar je demo staat) mee! Misschien heb jij dan binnenkort wel je eigen nummer en sta je overal je nummer te zingen!
Er zijn vele studio`s die graag jouw demo opnemen. Ik heb er velen bezocht maar het viel mij op dat het geluid brommerig en niet altijd helder is. Huiswerk leerde mij dat er tegenwoordig zoveel mogelijkheden zijn om de sound te bewerken, dat het juist teveel wordt bewerkt. Dit komt het eidprodukt uiteindelijk niet ten goede. goed is goed.

In een blad las ik hetzelfde en kwam naar voren - en dat is mijn ervaring ook - dat men het mixen doet met behulp van de enorme boxen die in de studio staan. Hierdoor vergeet je hoe het klinkt op een koptelefoon. In een grote ruimte klinkt het altijd 'goed' zeker met veel galm.

Ik mix altijd met koptelefoon op, beluister het eindproduct op verschillende bronnen om juist een zo goed mogelijk resultaat te krijgen. Ik zocht naar een natuurlijke en heldere sound. Los van het feit of iemand zingen kan, let ik op de sound als geheel. Natuurlijk past hierbij het ene nummer beter bij je, dan het andere.

De afgelopen jaren ben ik bijna elke dag bezig geweest om een zo natuurlijk mogelijke sound te krijgen. Zelf hou ik niet van nep. Je moet het immers live ook kunnen brengen. Waarom zou je dan een paar honderd euro betalen voor iets waar je uiteindelijk niet tevreden mee kunt zijn? Kom rustig bij ons eens wat opnemen. Voor mij een uitdaging, voor jou een leuke ervaring en het kost je bijna niets!

Alles van Pascal in de Webshop

Volg Pascal ook op

Contact

Heeft u een algemene vraag of heeft u een radiostation en wilt u muziek van Pascal voor uw radioprogramma?
Mail ons gerust.